Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

σεμινάριο αντιπτέρισης για εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής

Ανακοίνωση του Γραφείου φυσικής αγωγής της Δυτικής Αττικής

Ο σχολικός σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Δυτικής Αττικής κ. Μπασχαλής Συμεών διοργανώνει επιμορφωτική συνάντηση των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτ.Αττικής με θέμα: «Εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων στην αντιπτέριση (Badminton) » το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί την 27η Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Τετάρτη στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Νικολάου-‘Ανω Λιόσια(είσοδος  από το 1ο Γυμνάσιο ‘Άνω Λιοσίων  Τσαρούχη και Παρθένη) και ώρα 12.00- 02.00μ.μ. Εισηγήτρια θα  είναι  η Κ.Φ.Α. Νιθαυριανάκη  Ασπασία.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής, Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης, των περιοχών: Ελευσίνας, Μαγούλας, Μάνδρας, Βιλλίων, Ερυθρών, Νέας Περάμου, Μεγάρων, Ασπροπύργου, Ανω Λιοσίων, Ζεφυρίου  και Φυλής


το σεμινάριο ήταν επιτυχημένο ,παρευρέθησαν 60 συνάδελφοι καθηγητές φυσικής αγωγής. Θα ήθελα και μέσα από το ιστολόγιο αυτό να ευχαριστήσω τον σχολικό σύμβουλο φυσικής αγωγής κ.Μπασχαλή Συμεών για την υποστήριξή του στο άθλημα της αντιπτέρισης , στις καινοτόμες δράσεις στα σχολεια και την καθοδήγησή του ,την διευθύντρια του σχολείου κ.Αλεβίζου Αιμιλία ,και τους συναδέλφους κ.φ.α που ήρθαν να το παρακολουθήσουν .
Το σεμινάριο είχε πρακτικό χαρακτήρα και αφορούσε :
  • τις λαβές 
  • τα χτυπήματα clear,lift ,net shots ,smash ,servis
  • κινήσεις ποδιών (split step ,chasse,lunges)
  • κανονισμοί παιχνιδιού στο απλό και στο διπλό - μεικτό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου